Underbara stad!!

Det är omöjligt att få nog av denna stad. Ju längre jag är här, desto mer inser jag hur fantastiskt Rio är. Det finns allt: shopping, marknader, god mat, trevliga människor, (på gränsen till FÖR-) varmt klimat, kilometerlånga stränder överallt, god dryck, vackert frodigt landskap ... Ja vad mer kan man begära?
 
I helgen var jag på ännu en marknad. Där åt vi "buffé" på brasilianskt vis, som innebär att kyparen kommer fram till bordet med olika rätter under hela tiden som man sitter på restaurangen. De erbjuder allt mellan himmel och jord, och det är omöjligt att inte bli för mätt. Mest värt att nämna är dock köttet, som i Brasilien är såå gott.
Det var svårt att få någon bra bild eftersom man bara hade lite mat i taget, men här är i alla fall en:
 
Förutom inhandlande av sötsaker och souvenirer var dock höjdpunkten att titta på alla människor som dansade till salsabandet som befann sig på marknaden. Jösses, vilka helgalna, härliga människor det finns. De gick ner i spagat, och twerkade på varandra och skakade kroppsdelar som jag inte visste gick att skaka... medan andra dansade helt normal samba! Värt att tillägga är att klockan var 16, och jag är ganska övertygad om att alla var nyktra. 
 
Vi avslutade dagen med en drink på stranden, där jag idag spenderade denna stekande, 37 grader varma söndag. Summa summarum: jag har det väldigt bra. Utmanande veckor och helger fullspäckade med roligheter. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Verkar helt underbart! Vad kul att du skriver!

2016-04-19 @ 17:53:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0